maiza

video

Salam...

Nah, ni dia kereta yang sebijik ngan aku beli. Senang ckap Myvi Se. Color orange . Automatik. 1.3 . First Hand Car . MBU 8428 .

Sorry sebab aku masih tak dapat nak upload gambar kereta aku sendiri cause SUPER BUSY. SERIUS aku busy. Company nak audit..Payment kena keja..Menempuh pengalaman lalu..dan dah lame tak jumpa yang tersayang.!

Lagi reason aku tak update gambar cause aku tunggu adik aku mahanum g beli camera SLR..aku tak tahu ar betul tak ade nama camera ni .aku tak sempat nak google.syad rajin rasanya. (syok tgk syad dah updat blog) .ni yang anum selalu minta.so boleh pakai tak alasan ni?

So aku happy sangat ngan baby aku ni. My own money!!!Nanti aku akn bawk kawan2 aku naik kete aku. Macam cha ngan kak fara...dioarang dah merasa.hehehe

da...happy sesangat

* aku kat sini gak nak buat satu statement kepada "Mr&Mrs. gLAMOUR" (glamour ker)

aku beli kereta ni dengan duit aku. dan bulanan juga duit aku.semuaya aku. aku keje untuk collect harta guna duit aku. dan kalo korang rase aku boleh beli kerana bapak aku kaya dan kerana aku duduk serumah ngan parents dan tak payah keluar duit bil itu ini...THEN KO DAH SILAP BESAR DAN AKU RASA KO ADALAH ORANG YANG TAK TAHU APE2 TAPI BERCKAP MCM BGS SANGAT. Oleh kerana ko ni lembab sangat, biar aku cerita kat ko! bila kita nak beli kereta yang penting adalah KEMAMPUAN GAJI KO DAN DEPOSIT KO!

Pihak bank yang nak kasi ko pinjam duit tue akn pastikan ko punya salary cukup atau tak!dia tak peduli ko duk dekat umah mak bapak ko ker..ko duduk dekat umah mentua ker..ko duk dengan bf ko ke..bank tak peduli faham!!!!budus!

dan selain slip gaji, deposit ko pun main peranan!faham.

lepas tue ko duk umah mak ko tak payah ulur lagi ker?buat bodoh jer?adik beradik? buat bangang jer.(yelah ko pun mungkin kategori tu). Jangan pk ko tak pernah ulur mak bapak ko, ko pk orang lain mcm tue. dan kalo ko tue dah keja dan masih disuap mak bapak , JANGAN SESEKALI PK ORANG LAIN PUN MCM TUE!!!cause i know the real u

huh!ni lah sebabnya malas nak cete psl kete baru. cause aku tahu hujung2 mesti aku akan sakit hati dan buat orang tak syok!

:(

maiza
Pieces of my baby!
She is coming soon!
Can't wait!
bucuk..come to mama!
Related Posts with Thumbnails