maiza

Drama Nur Kasih telah melabuh kan tirai nya. For the ending as usual should be happy ending. Penghujungnya mungkin ramai yang dapat agak tak pon ramai yang berharap that kind of ending..for me i prefer happy ending cause kat office nti tak de lah bazir byk sikit masa pertikai kan kalo kisah nya berakhir ngan kesedihan. Tabik pada penulis nya, cerita penuh dengan muslihat, menyentuh hati, dan kadang2 tertipu. Well done! good job. Thumbs up



Cume di pertengahan cerita aku ade tertinggal sikit sbb berbulu  terkejut tengok pelakon utamanya begitu seksi menjadi cover girl tuk one newspaper ni. Then bila buat sedikit research, she is totally different. So ade sikit benci tak syok tengok Nur Kasih. Tp sapelah aku nk judge mereka ni. Nama pun pelakon dan mereka berjaya membawa watak.

Dan bila tengok Nur Kasih semestinya ade pengajaran. Adam says "Tuhan tak akan uji kita lebih dari kemampuan kita" (lebih kurang lah dia kate gini.) Jadi sedarlah aku, aku secara personal memang dah terlalu byk dugaan dan mungkin ade lagi yang mendatang sebelum aku betul2 mencapai kebahagian. Semoga setiap dugaan yang aku lalui ade hikmah nya.



Insyallah


p/s : remy ishak orang melaka lah. BANGGA sekejap



maiza
Untuk pertama kalinya aku dimarah bOs. huh!menyampah dan hampir nangis. Yelah there is always first time for everything. So the time has come ! Monday mOrning ! dari dulu aku benci sesangat ngan Monday Morning !


bagi kengkawan Office yang selalu kate aku ni anak bos Guess what?! YOU WRONG !!
Maybe ramai yang kate aku tak professional but I was blame for things that i didn't do! That's Y i want to kick my boss. to "siku" him (mcm dania kate) and many more.(tgk pic dah faham kan :[)

but i'm so lucky to have Miss 123456 (refer my past entry dude). She is a gOOd frend. She is my AngLe cause I'm also her little AngLe when this case become vise versa. :P

So Datuk,

JUST BRING IT ON!!

i'm prepare-ing myself to work under u
cause u need me more than i need u
;)
may be next time i'll be


sALam

maiza
Dinner is coming again.
(rse mcm dh byk kali aku guna word "coming"..rezeki murah kot :P)




Funtion : Company Dinner
Date : 2 december 2009
Time : 7.00 pm until ??
Place : Renaissance Hotel
Desk : No.2
(kate orang kuat Datuk haruslah NO.2)



Then it comes my problem.

DINNER DRESS DINNER DRESS

Nak g cari tue mahu makan 3 hari.(sbb permasalahan size-ing) dan juga tema nak dipakai tue..



blur but search-ing and found this

plus this

PRobLem SoLve!!

Role the next ProbLem :)

maiza


VIDEO ni masa tepi pantai kat Port Dickson.


Dia tak tahu masa ni tgh record.Sorry ek syang x kasi tahu.



video


HAPPY together.


but b4 this video ade satu lagi video.masa tu aku pun tak tahu yang ia boleh life record.



Blur together



video

p/s : me and my bf need to exercise lah.

maiza

walaweh...


my second baby is coming soonlah.


tp kena wait until next year! but still coming soon lah kan?huhuhu


kali ni aku akan lebih realistik!! and i'll make sure no one can stop me..that include me.


cayok mai!

displin !

u'll get it.


p/s : manusia tak pernah puas :P

Related Posts with Thumbnails